Святий Миколай

Хто не знає про Святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з'являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти - і добра казка зникає, а Миколай залишається. З далеких часів, з доброти людської прийшло до нас свято Миколая.

/Files/images/IMG_7399 - копия.JPG

Наслідуючи добро і вчинки Миколая у школі щорічно відзначають це свято учні початкових класів. Не винятком став і цей рік. Урочисто прибрано в школі. Сяє вогнями ялинка. На столику образ Миколая і горить свічка. Звучить пісня про зиму. Учні 4-Б класу розповідають про свято Миколая. А класовод Шевченко Т. О. розповіла звідки прийшло і як відзначається це свято. Дівчатка в костюмах янголів запрошують прийти до школи Святого Миколая. І ось цей святковий момент. Учень (в ролі Святого Миколая) з’являється зі своїми дарунками. Але перед тим розпитує дітей, чи були чемними, слухняними, чи гарно поводили себе, чи гарно навчалися. Вислухавши вірші, пісні, порозгадувавши загадки, він починає роздавати подарунки. За це учні заспівали пісню про Святого Миколая. Свято закінчилося, але залишиться в пам’яті цих маленьких учнів.

Відбулося свято Миколая і для діток м. Новоукраїнка в палаці культури "Ювілейний". Учні нашої школи приймали участь в казці, що завжди оточує свято Миколая./Files/images/IMG_7424.JPG/Files/images/IMG_7433 - копия.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.